Ateliere

Baza interpersonală

Deschiderea către experiențe noi prin atelierele experiențiale

Salut,

Tu probabil deja ştii că relațiile interpersonale și reacțiile pe care le avem față de ceilalți, ca și ale lor față de noi, au un impact mult mai extins decât ne închipuim.

Iar noi știm că atunci când vei pleca de la aceste ateliere vei gândi şi vei acţiona mai înţelept. Şi este bine să te întrebi, află cum.

Stai pe scaun?

Faptul că suntem într-un proces continuu de autodescoperire, și de la importanța trăirii emoției și a experientei „aici si acum”, ne permite constientizarea propriei gandiri, astfel încât să putem folosi cretiv resursele personale, bazate pe libertatea alegerilor și pe asumarea responsabilitatilor. Avem permanent dorința de a ne controla emoțiile, vrem să fim fericiți și să descoperim sensul vieții, iar acestea pot fi influnțate prin învățarea experiențială.

Eşti pregătit/ă să-ţi dăm detalii chiar acum despre ateliere și  modul?

Te anunțăm că ai ocazia să participi la atelierele speciale experiențiale pentru a ne cunoaște mai bine. Mai departe te invităm să te înscrii la modulul ce durează 3 luni, fiind un proces de autocunoaștere mai intens și mai profund.

Află cum să participi

Sunt două moduri

  1. Participi la atelierele speciale cu tematici difierite pentru a decide dacă ți se potrivește modul de lucru și pentru a cunoaște atât studioul cât și pe noi
  2. Sau te înscrii direct la modul.

Structura Modului Experiențial

6

întâlniri

24

de ore de pentru tine

3

luni de autocunoaștere 

Modulul „Laboratorul de relații interpersonale, arta relațiilor umane sau relații fabricate” a fost gândit pentru cei care vor să aprofundeze, să învețe și să participe într-un context,un loc de întâlnire, primitor și motivant. Este un loc ideal pentru cei care au tendința de a amâna să aibe grijă de ei însuși și care sunt în căutarea de ceva nou, diferit și la momentul potrivit cu oamenii potriviți. Fiind construit din 6 întâlniri (4 ore fiecare) pentru a începe un demers de autocunoaștere și îmbunătățire, unde vei lucra alături de Daniel Tucan și Daniela Damian. Împreună stabilim obiective și modalități pentru a le atinge.   

Vrei să începem acum sau mai târziu? 

Ne adresăm celor care vor să aplice rezultatele în viața personală și profesională și bineînțeles caută un loc în care se poate deschide, relaxa și învăța.

Acest modul nu cere vreo experiență sau vreo cunoștință în particular, iar grupul va fi restrâns și interactiv, unde participanții vor contribui cu propriile cunoștințe, talente, experiențe și propria personalitatea care de altfel va modula întâlnirile. Acum vezi lucrurile diferit.

Lucrul poate avea o abordare psihoterapeutică integrativă și flexibilă care combină tehnici hipnoterapeutice și ericksoniene cu tehnici din analiza tranzacțională, terapia sistemică, programarea neurolingvistică, mindfulness, interviul motivațional și terapie de grup.

Cel mai important aspect al experiențelor este cel al al învățării interpersonale, unde schimbarea profundă se produce prin intermediul experiențelor din contextul relațiilor.

Vrei să înveţi asta acum sau la următoarea întâlnire?

Evenimentele le găsești pe pagina de facebook a Studioului de Psihoterapie.

Cum facem?

Este o abordare a vieții și stilului de viață a vremurilor în care trăim, după care cu toții ne ghidăm. Ne focusăm pe „people skills” – auto-reflexie, concentrare în „aici si acum”, empatizarea reală cu ceilalti, iubire, acceptate, maturitate emoțională, autenticitate și abilitatea de a construi relaţii, flexibilitate, adaptabilitate, empatie; integritate; simţ al umorului. Ne axăm pe sensul experiențelor trăite și sensul vieții. Acordăm importanță experienței și trăirii individuale.

Ce mai este: este o experiență emoțională corectivă, a fi una cu propria experienţă. 

Ai motivaţia pentru schimbare? 

Din 22 Aprilie, un antrenament pentru:

  • A comunica și relaționa cu ceilalți
  • A te cunoaște și a te înțelege mai bine
  • Cum să gestionezi așteptările în relațiile tale
  • Afli care sunt credințele și miturile de funcționare în cuplu
  • Îmbunătățirea relațiilor interpersonale
  • Înveți noi strategii de atuingere a obiectivelor  
  • Afli  răspunsuri despre tine, intri în contact mai sincer cu propriile gânduri, sentimente și comportamente
  • Te descoperi și cunoști oameni noi

Cât de eficient gestionezi propriile emoții și cum obții echilibru în cele mai importante aspectele ale vieții tale, te ajută să crești semnificativ calitatea vieții tale! Fericirea ține foarte mult de relațiile pe care reușești să le faci, oamenii potriviti pe care îi cunoști la diverse evenimente și mai ales conexiunile sănătoase pe care le ai cu membrii familiei tale si prietenii apropiati.
În cadrul atelierelor punem în prim plan trăirea emoţiei şi exprimarea experienţei prezente, care îți permite conştientizarea propriilor gânduri şi trăiri. Libertarea poate fi experimentată prin implicarea participanţilor în exerciţii si jocuri de rol.

Imaginează-ți ce ai face cu tot timpul tău dacă ai putea!

Următoarele ateliere speciale:

Vineri 31 Martie Arta fericirii și Vineri 7 Aprilie Arta de a fi liber , sunt seri speciale gratuite. Ocupă-ți locul! 

Astfel vei obține informații, vei lua acasă ceva instrumente pentru tine și vei evalua dacă ți se potrivește. 

Contact

Studioul este situat la 20 de minute de centrul Bucureștiului, și la 15 minute de Băneasa Shopping City (dacă te interesează să faci shopping relax) și mai important la un sfert de oră de Aeroportul Henri Coandă. Cel mai aproape vei găsi Omnix Club la un minut de mers pe jos, chiar în incinta complexului rezidențial Omnix City, Voluntari, Ilfov, (în apropiere de Metro Voluntari). Participarea se face doar cu programare și confirmarea acesteia. Locurile sunt limitate.

E simplu să te înscrii sau să ai mai multe informații, despre ateliere și modul: completează modulul de mai jos sau sună la numărul 0727793570.

Vreau să mă înscriu

Ți-ar plăcea să stai pur şi simplu la un workshop şi să te relaxezi?

Îți mulțumim pentru interesul acordat și contactează-ne pentru orice întrebare.

Pe curând,

Daniel și Daniela

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s