Intercultural

Vin cu experiența națională multiculturală și cu experiența internațională, ceea ce mă ajută să recunosc importanța culturii din care poți veni. Am un set de credințe, valori, atitudini, poate o altă religie și o limbă diferită față de ceea în care te exprimi, recunosc diferențele și asemănările dintre tine și cultura nouă. Asigurandu-mă că ai curajul să mergi mai departe în viață îmbunătățind, împreună cu tine, relațiile interpersonale și dezvoltând noi relații în țara actuală, aceasta fiind Romania sau Italia.

Înțeleg că venind dintr-o altă cultură și întâmpinând anumite obstacole, poate crea anumite neînțelegeri în comunicare, iar diferențele culturale pot fi motive pentru a avea anumite așteptări privind viața personală, relațiide de familie, prieteniile și relațiile profesionale.

Cu toate acestea, dezvoltând abilități de relaționalizare într-o altă cultură, te poate ajuta să mergi mai departe: construind relații de durată cu oameni noi, comunicând mai clar, având rezultate pe plan profesional și în recâștigare motivației de a îți urma obiectivul pentru care ești aici.

Sesiuni oferite în limba română, engleză și italiană. 

Mergi mai departe

Pe curând,

Daniela