Psihoterapie

Psihoterapia te poate speria, dar este doar o călătorie mai lungă sau mai scurtă, mai grea sau mai ușoră cu ajutorul căreia ajungi mai aproape de cine ești cu adevărat. Psihoterapia te ajută să realizezi un mod de a trăi mai bun.

Personal, valorizez individualitatea, potențialul și creativitatea fiecărei persoane și am încredere că fiecare poate să devină persoana care este cu adevărat. Cum viața este cu suișuri și coborâşuri, iar unele reacții personale te iau prin surprindere, atunci psihoterapia te aduce pe drumul tău decoperind în primul rând identitata ta și cine ești ca metodă de autocunoaştere, adică obţinerea a unui anumit confort psihologic și optimizarea comunicării interpersonale.

PS: De cele mai multe ori nu poți rezolva problemele personale citind o carte sau vorbind cu un prieten. Poți alege psihoterapia pentru a trăi mai confortabil în contextul actual sau pentru a progresa.

Sau pur și simplu să poți trăi o experiență în care să fii tu însuți și să îți poți exprima cu voce tare sentimentele profunde.

Viziunea mea: Stabilim împreună întâlniri lunare sau la două săptămâni. Opțional, mai poți avea suport intermediar prin email și skype. Din experiență îți spun că acest model este suficient pentru a avea beneficii personale. Poți face o programăre pentru prima sesiune gratuită, ce durează 20 de minute la telefon.

Modul meu de lucru este individualde cuplu și de grup:


Îmi plac mașinile și să conduc, astfel încât am găsit o comparație genială cu ceea ce fac pe plan profesional. thumb_IMG_0813_1024

Prin urmare, metaforic, ca terapeut anlizez ce te oprește să conduci mașina și căutăm soluții împreună, ca consultant te încurajez și te sprijin să înveți  cum să conduci o mașină, iar ca consilier îți ascult anxietățile legate de masină și șofat și îți împărtășesc ponturi din experiența mea de a conduce o mașină. Vei conduce excelent! 


Mai multe informații: InterculturalConsultanțăConsilierePsihoterapieConsiliere Online

Sesiuni oferite în limba română, engleză și italiană.

Citește mai mult și dă mai departe,

Pe curând,

Dana